Ostava.Me на гости на Социалната чайна

Духът на едно от живите места в България – Ostava.Me ще се пренесе във Варна за „Нощта на Музеите и Галериите”. В събота – 21.06 целият следобед ще бъде посветен на темите за живота на село, устойчивите практики, био земеделието и др.

За събитието от с.Ъглен ще пристигне Симона Величкова, основател и движеща сила в имението. Заедно с нея ще се включат и някои от най-активните и помощници. Благодарение на тях ще можете да участвате в работилница по дърворезба, дискусията за алтернативните места из страната, ще опитате някои от продуктите, произвеждани от самите тях като биволско мляко и натурални горски сладка.

От участниците в дискусията ще научите повече за новите им каузи – „Ostava.Me с Баба” и „Да спасим Българската мурра”.

Остава.ме се намира в с.Ъглен, община Луковит. За самото място домакините разказват: „ Стремим се да насърчаваме и спомагаме организирането на събития, които са свързани със себеизграждане, творчество, култура, устойчив начин на живот и опазване на околната среда. С радост сме готови да предоставим част или цялото пространство и предлагаме съдействие при организацията на обществени и частни събития”

Социалната чайна, отвори врати официално преди броени часове. Тези от вас, които не успяха да посетят мястото на откриването, са добре дошли в събота след 17.00 ч

Ул.”Преслав” № 53