Nasimo представя изложбата си „Mind SOULdiers” в ХАЛЕ 3

В рамките на „Нощ на Музеите и Галериите“ Хале 3 ще се превърне в галерия за изкуство.
Nasimo представя „Mind SOULdiers”: самостоятелна изложба, съставена от 18 монументални творби в стил изящна живопис, съпътствани от собствена светлинна инсталация.

Роден през 1979-та в Търговище и познат с имената Naste или Nasimo, Станислав Трифонов започва да се занимава с рисуване през ранното си детство, с графити на 15, а с изящно изкуство на 19. Двайсет години по-късно негови стенописи красят страни като Великобритания, Германия, Австрия, Италия, Белгия, Канада, Индия, Полша, Чехия, Румъния, Сърбия, Косово, Гърция, Турция, Китай и България, а платната му радват ценители от цял свят.

Модели в ,,Mind SOULdiers“ са осем личности, провокирали художника по различни начини по време на неговото интелектуално и духовно развитие. Картините показват двете основни състояния по пътя на ,,духовния войн’’: подготовката и възвисението.

По време на събитието ще можете да подкрепите бъдещите проекти на артиста, закупувайки различни печатни репродукции на негови творби. Откриването на изложбата ще бъде на 18 май от 20:30 часа. Часовете, в които Хале 3 ще бъде отворено в рамките на Нощ на Музеите и Глаериите, са от 20:30 до 24:00 часа на 18 май и от 12:00 до 24:00 часа на 19 май.

Повече за Nasimo на:
www.nasimo.org
www.facebook.com/nasimo.org/
www.instagram.com/ernaste.nasimo/