Игра

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Фестивална-игра-1024x536.jpg

Фестивална игра

Скъпи приятели, тази година играта ни ще е още по-интересна и забавна. Прочетете внимателно правилата, включете и своите приятели, за да спечелите една от 20 – те специални награди:

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е ThermaVillageSPASport-1.pngГоляма награда – Уикенд за двама в петзвезден хотел Терма Вилидж.

2 двудневни билета за SPICE MUSIC FESTIVAL в Бургас на 9-10 август 2019.

7 ваучера на стойност 20 лв от магазини „На Тъмно”

5 тениски с логото на Нощ на Музеите и Галериите – Варна 2019

5 чаши с логото на Нощ на Музеите и Галериите – Варна 2019

Условия за участие:

Изпълнете следните предизвикателства и събирайте точки. Тези от вас, които съберат най-много точки, ще участват в разпределението на наградите. Голямата награда ще спечели, този от вас, събрал най-много точки. Различните предизвикателства ще ви осигурят различен брой точки.

От всеки обект, включен в програмата на Нощта, може да вземете печат, когато го разгледате. Всеки печат ще ви донесе определен брой точки. Докато обикаляте различните места из града, може да си направите селфи с исторически паметник и след това да ни го покажете. Тази снимка също ще ви донесе точки. Ако посетите по-отдалечените обекти, ще получите повече точки. Може да подобрите резултата си, ако се възползвате от Фестивалния автобус – още 10 т. На финала, преди да предадете своите карти на нашия екип, ще попълните тест, който при добра подготовка може да преобърне резултатата ви – той може да ви донесе максимум 50 точки!

Печат от Музей  – 5 точки

Печат от Галерия – 5 точки

Печат от Творческо пространство – 5 точки

Снимка/селфи/ с паметник в град Варна – 2 точки

Печат от следните обекти носи 10 точки:

Аладжа манастир, Побити камъни, Музей на стъклото, Етнографски център „Роден край”, Парк-музей „Вл.Варненчик”, Прабългарско селище „Фанагория”.

Снимка с пъзел от Градска галерия „Борис Георгиев – 10 точки

Печат от Фестивален автобус /получава се на слизане/ – 10 точки

Тест на тема история, архитектура и изкуство на град Варна –  максимум – 50 точки.

След като съберете максимум печати, селфита и обиколите всички възможни за вас обекти, ще ви очакваме в Социалната чайна на ул.“Преслав“ № 53, за да попълните теста. Той ще бъде попълван при отчитане на останалите точки от 21.30 ч – 24.00 ч пред екип на „Нощ на Музеите и Галериите”. След като предадете картата си със събрани печати и попълнения тест, вашия резултат ще бъде отразен в специална бланка от наши представители.

Резултатите ще бъдат обявени на 20.05.2019 – понеделник, на нашия сайт.

Голямата награда ще получи участникът, събрал най-много точки. Ако има повече от 1 финалист с равен брой точки, ще бъде изтеглен жребий. Останалите награди ще бъдат разпределени според крайните резултати.

В играта нямат право да участват служители на „Виж! Варна“ ЕООД, както и членове на организационния екип на „Нощ на Музеите и Галериите“.

Фестивалният автобус ще се движи в събота – 18.05.2019 г, като ще тръгва на кръгъл час – 18.00, 19.00, 20.00, 21.00, 22.00 и 23.00 ч от Парк-музей „Владислав Варненчик“ в посока Център и Военноморския музей. В 18.30, 19.30, 20.30, 21.30, 22.30, 23.30 ч ще тръгва от сп.Басейна до Военноморския музей в посока Парк-музей „Владислав Варненчик“.