„Пощенска кутия за приказки” за първи път във Варна!

„Пощенска кутия за приказки” за първи път във Варна!

Гери Турийска пише текстове на песни, пее в група, освен това води собствено радио предаване и организира арт представления в столичен нощен клуб. През 2010 издава книга „Приказка за вечността” в съавторство със Стоян Динков. От там и идва идеята за Пощенска кутия за приказки, което предстaвлява четене на текстове създанени от даровити и прозорливи българи, всеки месец на различна тема. Тези приказки се четат от известни личности по артистичен и одухотворен начин.

Форматът се превърна  в емблема на съвременната градска култура в София, а вече е гостувал и на други градове в страната. Във Варна Гери и компания ще дойдат за първи път. Срещата е дългоочаквана, а интересът е допълнително провокиран от първите участници, потвърдили артистично присъствие – Александър Сано, Васил Русев – Чайката и Димитър Калбуров. В звездната селекция ще се включат и няколко варненски популярни лица.

Събитието е част от програмата на „Нощ на Музеите и Галериите” – Варна 2016. Мястото е Градската галерия „Борис Георгиев”, датата е 21.05, а началото е в 19.00 ч. Входът е безплатен, но с оглед на ограничените места в залата, се изисква предварителна регистрация на сайта на „Нощта” – www.varnanight.bg

Проектът се реализира с безценната подкрепа на Jameson.

Скъпи приятели, с оглед на ограничения капацитет на залата, моля регистрирайте се тук, за да посетите събитието. Елате на време и заемете местата си. Списъкът с първите 250 души, ще бъде спазен до 18.45 ч . На местата на неявилите се след този час ще бъдат допуснати първите резерви.