Играй в „Нощта”!

За най-активните участници в Нощта, ортанизаторите са предвидили допълнителна изенанда. През двата дни – 20 и 21 май, всеки участник, който се е с добил с „Нощна карта” може да събира в нея печати от местата, които е посетил. Те са над 60, вкл. музеи, галерии, творчески пространства, заведения. За първите 100 души, събрали минимум 20 печата, са предвидени специални подаръци. С подкрепата на бутикова винарска изба „Побити камъни”, късметлиите ще получат по 2 бутилки вино от лимитираните серии на винарната. Наградите ще с еполучават от ресторант „Варна” / в хотел „Одесос” на 21 май от 17:00 до 24:00 ч, както и през целите дни на 22, 23 и 24 май.

За любителите на алтернативните изкуства е предвидена и „Дневна игра”. В приложение към картата може да намерите 20 от най-атрактивните графити и стрийт арт творби в града. Снимайте се с тях, изпратете снимките на FB страницата на „Нощта” и ще участвате в томбола за награди, осигурени от магазини „На Тъмно”.

И разбира се, за почитателите на добрата храна и напитки, през двата дни на „Нощта”, част от най-добрите заведения в града осигурявят отстъпка в размер на 10 %. Може да я използвате, представяйки „Нощната карта”, но задължително трябва да имате поне един печат от друго място, посетено преди това.

Картата може да намерите във всички локации, включени в „Нощта на Музеите и Галериите” или да изтеглите оттук.